Grote veranderingen voor Hearthstone

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Grote veranderingen voor Hearthstone

Vorig jaar voegde ontwikkelaar Blizzard de Standard en Wild gameformat toe aan Hearthstone om de game voor zowel ervaren spelers als nieuwkomers interessant te houden. In de nieuwste update genaamd Year of the Mammoth gaan er een aantal wijzigingen aangebracht worden die de game beter uitbalanceren.

In de Standard-modus van Hearthstone worden momenteel veel kaarten gebruikt die vele malen sterker zijn dan de rest. Om de game beter te balanceren worden deze kaarten nu toegevoegd aan de Wild-modus. Kaarten waaronder Sylvanas Windrunner, Ice Lance, Power Overhelming, Conceal, Azure Drake en Ragnaros the Firelord worden overgeplaatst.

Naast deze update worden er ook nieuwe prijzen toegevoegd na het winnen van tien Standard-wedstrijden. Spelers krijgen ook de kans om bij de nieuwe Daily Login-bonussen gold, dust en card packs te krijgen. Ook de nieuwe Rogue Hero genaamd Maiev Shadowsong wordt verwacht in de Year of the Mammoth-update.

Uiteindelijk worden er in de loop van het jaar nog een aantal uitbreidingen verwacht, waarin in totaal 130 nieuwe kaarten te vinden zijn.