Gratis update voor Dead Rising 4 onderweg

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Gratis update voor Dead Rising 4 onderweg

Het doden van zombies op de meest lugubere manieren lijkt nog niet ten einde te zijn, er is namelijk een gratis update onderweg voor Dead Rising 4. Deze update brengt naast nieuwe content en features ook nog een trial-versie die speelbaar is op de Xbox One.

Lang hoeven we niet te wachten op de gratis update voor de nieuwste Dead Rising-game, deze komt namelijk al op 30 januari. Goed nieuws voor fans van de game die stiekeme fashionista’s zijn, want er komt een reeks nieuwe outfits naar de titel. Deze outfits zijn gebaseerd op die uit de Street Fighter-franchise en kun je hieronder aanschouwen.

Gratis update voor Dead Rising 4 onderweg

Daarnaast worden er ook twee nieuwe moeilijkheidsgraden toegevoegd aan Dead Rising 4. Uitgever Capcom geeft enkele details hiervan, zo zullen wapens sneller kapot gaan, vijanden meer schade doen en zal voedsel minder health teruggeven aan de speler.

Xbox One-bezitters die deze titel nog niet hebben kunnen spelen zullen een dag na de update, op 31 januari, aan de slag kunnen met een free trial die een uur duurt. In dit trial is de volledige game inclusief achievements beschikbaar.

Dead Rising 4 is, zoals de titel eigenlijk al verraad, het vierde deel binnen de Dead Rising-franchise en werd op 6 december 2016 beschikbaar voor de verkoop.