Gratis uitbreiding voor Friday the 13th the game

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Gratis uitbreiding voor Friday the 13th the game

Alweer een dikke maand kunnen we onze eigen horror fantasieën naspelen in Friday the 13th the game. Helaas is niet alles soepel gelopen door de vele serverproblemen waarmee de game te maken heeft. Als compensaties worden de spelers nu getrakteerd op extra content.

Friday the 13th the game had problemen waarmee online games regelmatig te kampen hebben. Spelers konden niet online inloggen of worden uit het niets midden in een potje uit de game geknikkerd. Als dat al niet irritant genoeg was had de game enorm veel last van bugs en grafische mankementjes.

Zowel pc als console bezitters hadden met dezelfde problemen te maken. De ontwikkelaar heeft intussen er alles aan gedaan om deze problemen op te lossen en bracht al gauw een update uit.

Na die helse start vonden ze dus wel dat de spelers die zijn blijven hangen een presentje verdienen. De uitbreiding die er aan zit te komen wordt gratis ter beschikking gesteld. In deze uitbreiding zit een nieuwe retro look voor Jason Voorhees. Ook krijgen spelers 13000 punten om hun karakters aan te passen, is er nieuwe kleding ter beschikking gesteld en worden we getrakteerd op nieuwe retro muziek.

Als afsluiting komt er een dubbel XP weekend aan die vanaf vandaag tot en met 25 juni gaat plaatsvinden. Enige nadeel, Xbox One spelers kunnen hier niet aan deelnemen.