Gratis Shadow of War-game voor mobiele platformen gelanceerd

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Gratis Shadow of War-game voor mobiele platformen gelanceerd

Over minder dan twee weken kunnen we eindelijk aan de slag met Middle-Earth: Shadow of War. Wie voor die tijd vast wat orcs over de kling wil jagen kan natuurlijk Middle-Earth: Shadow of Mordor nog eens uit de kast halen. Vanaf vandaag kunnen Middle-Earth-fanaten echter ook alvast aan de slag met een mobiele versie van Shadow of War.

Middle-Earth: Shadow of War is vanaf vandaag gratis beschikbaar voor mobiele apparaten. De strategische RPG draait om een set nieuwe, door Celebrimbor vervaagde rings of power die je moet proberen te verzamelen. De gevechten zijn squad-based en spelen zich af in real-time. Daarnaast maakt ook het bekende Nemesis-systeem zijn opwachting in de mobiele versie van de game.

De cast van speelbare personages in de game bestaat in ieder geval uit Middle-Earth-protagonisten Talion en Celebrimbor. Ook bekende Lord of the Ring-personages als Gandalf, Gimli en Shelob maken hun opwachting in de game. De iOS en Android-versies van de game zijn vanaf vandaag te downloaden. De echte versie van Middle-Earth: Shadow of War verschijnt op 10 oktober voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.