Gratis DLC voor Titanfall 2

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Gratis DLC voor Titanfall 2

EA brengt op 27 juni het 6e DLC pakket uit voor Titanfall 2. De DLC heet Wargames en zal gratis zijn voor alle spelers van de game. Het pakket brengt nieuwe maps, gamemodes, een derde wapen en nieuwe executies met zich mee.

Op 27 juni kom er een nieuw DLC pakket uit voor Titanfall 2. Dit is inmiddels het 6e DLC pakket dat ontwikkeld is door EA, deze keer is de uitbreiding gratis voor alle Titanfall 2 spelers. Wargames, zoals de DLC heet, brengt een boel met zich mee.

2 Nieuwe maps. Wargames is een nieuwe map voor de standaard game mode. De tweede map heeft Traffic en is bedoeld voor de Live Fire game mode. Verder is er een totaal nieuwe game mode, genaamd Free Agents. Wat dit precies inhoudt is nog niet bekend, maar als we af kunnen gaan op de naam duidt dit op een free-for-all achtige game mode.

Vanaf 27 juni is het mogelijk om drie wapens te gebruiken. De piloot zal beschikking hebben tot een standaard vuurwapen, een handvuurwapen en een anti-titan wapen. Voor de liefhebbers van het titan tegen titan spektakel komt er een nieuwe executie genaamd Shadow Boxing. De tijdelijke Titan Brawl game mode is nu aan de vaste lijst van game modes toegevoegd.

Tot slot zullen er ook een aantal tweaks en aanpassingen zijn die de spel ervaring moet verbeteren.