Gratis demo verkrijgbaar van Kirby Battle Royale

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Gratis demo verkrijgbaar van Kirby Battle Royale

Binnenkort verschijnt Kirby Battle Royale op de Nintendo 3DS. Vandaag kunnen we alvast een voorproefje krijgen van de game in de demo.

Nintendo heeft vandaag bekendgemaakt dat er een gratis demoversie van Kirby Battle Royale verschijnt in de eShop. Spelers kunnen met deze demo, drie van de tien gevechtsstanden uitproberen.

Spelers kunnen aan de slag met de gevechtsarena, waarin vier spelers tegen elkaar moeten vechten en je constant je kopieervaardigheden moet veranderen om je tegenstander te slim af te zijn. Ook kunnen spelers aan de slag met Appelgrabbel, waarin spelers twee tegen twee strijden voor de meeste appels. Als speler moet je naar een boom racen om daar een appel te plukken en deze zo snel mogelijk terugbrengen naar een luik. Zo kun je meerdere appels tegelijk meenemen voor meer punten maar kunnen andere spelers de rol van jager aannemen en proberen dit te dwarsbomen.

Tot slot is er het Strijdtoneel. In deze modus verschijnt er elke ronde een andere uitdaging. Bijvoorbeeld het aanvallen van een bepaalde speler, het ontwijken van meteoren of het oplossen van een rekensom. Na elke ronde krijgen spelers gevechtspunten waarmee ze allerlei verzamelvoorwerpen kunnen vrijspelen.

Alles wat tijdens de demo wordt vrijgespeeld, wordt opgeslagen en overgedragen naar de volledige game. De game bevat tien gevechtstanden en dertien verschillende kopieervaardigheden. De game is online te spelen of als lokale multiplayer. Daarnaast hoeft maar één van de vier spelers de game te bezitten omdat deze Download Play ondersteunt. Ook is er de mogelijkheid amiibo te koppelen aan je game.

Kirby Battle Royale wordt op 3 november uitgebracht voor de Nintendo 3DS