Gratis Batman-games als compensatie voor pc-gamers

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Gratis Batman-games als compensatie voor pc-gamers

Na maandenlange afwezigheid is Batman: Arkham Knight eindelijk weer verkrijgbaar voor pc. Als compensatie krijgen alle eigenaren van de game tot en met 16 november vier andere Batman-games helemaal gratis.

De Batman-fans onder de pc-gebruikers hebben het de laatste maanden niet gemakkelijk gehad. Hun meest geanticipeerde game van 2015 kwam in juni in een onspeelbare staat uit. Warner Bros. ontkende dat het aan de game lag en gaf de “gebrekkige hardware” van de spelers de schuld. Nu, na vier maanden in de garage te hebben gestaan voor revisie, is Batman: Arkham Knight eindelijk weer voor de pc verkrijgbaar.

Als tegemoetkoming voor de vertraging geeft Warner Bros. vier gratis Batman-games weg bij elke aankoop van Batman: Arkham Knight. Voor de mensen die Batman: Arkham Knight hebben gekocht voordat de game werd verwijderd van Steam: geen zorgen! Jullie hebben er ook recht op en zullen de vier Batman-games in je Steam-bibliotheek zien verschijnen. Het betreft de volgende vier titels:

  • Batman: Arkham Asylum GOTY Edition
  • Batman: Arkham City GOTY Edition
  • Batman: Arkham Origins
  • Batman: Arkham Origins Blackgate

“We zijn momenteel hard aan het werk met onze partners bij Valve om dit zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen. Het kan daarom zijn dat je de games nog niet hebt, maar houd daarom je Steam-bibliotheek in de gaten! Tegen december moet iedereen de games hebben gekregen.”