God Eater 3 verschijnt begin februari in het Westen

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
God Eater 3 verschijnt begin februari in het Westen

Nadat Square Enix Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age en Dragon Quest Builders in het Westen uitbracht is het nu de beurt aan Bandai Namco. De uitgever liet weten dat het eerder aangekondigde God Eater 3 op 8 februari bij ons verschijnt voor PlayStation 4 en pc.

In God Eater 3 overspoelen de Ash Aragami, redelijk sterke monsters die alles op hun pad in deze wereld vernietigen en verslinden, de wereld, dit door een onbekende gebeurtenis in de Ashlands. Spelers kruipen daarom in de huid van sterkere God Eaters die zich aanpassen aan de omgeving. Deze krijgers krijgen de taak om naar de plek te gaan en deze sterke monster te verslaan met God Arcs, krachtige biologische wapens die elk monster letterlijk een kopje kleiner maken. Slagen ze niet in hun opzet, dan raken al het voedsel, de goederen en de bewerkbare grond volledig op.

Tijdens het spelen van deze game is het mogelijk om met maximaal acht spelers samen te spelen. God Eater 3 verschijnt op 8 februari voor PlayStation 4 en als digitale download voor pc.