Ghost Recon Wildlands populairste bèta van Ubisoft

archief
Twan Alofs op 20 januari 2020
Ghost Recon Wildlands populairste bèta van Ubisoft

Doordat we aan het begin van maart al verwend worden met Horizon Zero Dawn en The Legend of Zelda: Breath of the Wild, vergeten we bijna dat er nog een grote titel klaar staat. Ubisoft brengt op 7 maart namelijk Ghost Recon Wildlands uit. Vandaag maakt Ubisoft bekend dat de game de meest populaire bèta voor Ubisoft had.

De bèta van de nieuwe Tom Clancy-game is door maar liefst 6,8 miljoen mensen opgestart. Dit betekent niet dat al deze mensen de game ook volle bak hebben gespeeld. Gelukkig heeft Ubisoft meer statistieken vrijgegeven. Zo valt er onder andere te lezen dat er 34 miljoen uur is gespeeld. Een indrukwekkend aantal uren dat gelijkstaat aan bijna 4000 jaar non-stop spelen. 2,8 Miljoen uur hiervan is er gespeeld met de zogenaamde night goggles.

Ubisoft verbreekt met dit aantal spelers al snel het record voor de meest populaire bèta van het bedrijf. De Franse ontwikkelaar haalde namelijk vorige maand al een record met de bèta van For Honor. Deze werd door maar liefst 6 miljoen mensen gestart. Of Ubisoft met een volgende game het record weer gaat verbreken, blijft nog gissen. Op dit moment is er namelijk nog niet bekend wat de eerstvolgende game van het bedrijf is die een testfase krijgt.

Ghost Recon Wildlands verschijnt op 7 maart voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc. Ben je benieuwd naar alle andere feiten over deze bèta? Kijk dan hieronder naar de infographic die Ubisoft heeft vrijgegeven.

Ghost Recon Wildlands 
 Gamecensor