Ghost Recon: Wildlands krijgt meerdere bèta’s

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Ghost Recon: Wildlands krijgt meerdere bèta’s

Voordat Ghost Recon: Wildlands een release krijgt, zal de titel meerdere bèta’s krijgen zodat spelers een goed beeld kunnen krijgen van de game. Dit kondigde Ubisoft vandaag aan.

Ghost Recon: Wildlands is de nieuwste tactische shooter binnen de Ghost Recon-franchise en speelt zich af binnen het universum van de Tom Clancy-reeks. We moeten nog even een paar maanden wachten voordat we aan de slag kunnen met de volledige game, maar volgens Ubisoft zullen we eerder aan de slag kunnen met een aantal bèta’s. De uitgever heeft bewust gekozen voor meerdere bèta’s, zodat spelers een goed beeld kunnen krijgen van de game en wat hen straks te wachten staat.

Ubisoft gaf aan dat de reeks bèta’s in het komende kwartaal speelbaar zouden zijn. Gezien het financiële rapport van Ubisoft aangeeft dat eind december het huidige kwartaal eindigt, valt te verwachten dat de eerste bèta in januari of februari te spelen is. Dat is net op tijd voor de release van de game, deze staat namelijk gepland voor 7 maart 2017.