Ghost Recon Wildlands dit weekend gratis te spelen

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Ghost Recon Wildlands dit weekend gratis te spelen

Mocht je bang zijn dat je jezelf dit weekend flink gaat vervelen, dan hebben we goed nieuws voor je. Ubisoft heeft middels een trailer bekendgemaakt dat je dit weekend volledig gratis aan de slag kunt met Ghost Recon Wildlands.

Ghost Recon Wildlands verscheen in maart 2017 en hoewel de meningen verdeeld waren over de game, wist het een heuse fanbase op te bouwen. Ubisoft zat in de tijd daarna dan ook niet stil en wist van alles en nog wat aan de game toe te voegen. Natuurlijk zijn er nog steeds mensen die de game niet gespeeld hebben en Ubisoft wil dit weekend juist op hen inspelen door de basisgame het hele weekend gratis beschikbaar te maken.

Aanvullend daarop is de game met korting te kopen in de respectievelijke stores. Je kunt hier voor twee verschillende varianten gaan: The Year 2 Gold Edition, deze bevat de basisgame en de pas voor Year 2 die je eveneens een week eerder toegang geeft tot deze content, of The Ultimate Edition waarbij je de Season Pass voor Year 1 ontvangt en daarmee de twee uitgekomen uitbreidingen Narco Road en Fallen Ghosts krijgt. Daarbij zitten ook de pas voor Year 2 en wat extra items in de vorm van gear.

Alle progressie van het gratis weekend wordt overgezet mocht je besluiten de game dit weekend aan te schaffen. Het gratis weekend is van 20 tot en met 23 september en is beschikbaar voor zowel pc, PlayStation 4 als Xbox One.