[Gesloten] Zie Far Cry 5 op een Dolby Cinema megascherm met je gamingbuddy

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
[Gesloten] Zie Far Cry 5 op een Dolby Cinema megascherm met je gamingbuddy

Nog iets meer dan een maand en dan ligt Far Cry 5 in de winkels. Omdat menig gamer niet op de game kan wachten, mogen we samen met Ubisoft twee keer twee kaartjes weggeven voor het Far Cry 5 Community Evenement op 8 maart in Vue Hilversum. Daar kun je de game alvast bekijken op een enorm scherm en maak je ook nog eens kans op toffe prijzen!

In Far Cry 5 reis je af naar Hope County, Montana in het noorden van de Verenigde Staten. Daar is de militaire cult Eden’s Gate opgestaan, met ‘Vader’ Joseph Seed aan de leiding. Aan jou de taak om hier een einde aan te maken en rust terug te laten keren naar Hope County. Dat kun je natuurlijk in je eentje doen of met de hulp van digitale kompanen, maar de game kan ook volledig in co-op worden gespeeld. Dus rest er ons nog maar één vraag:

Met welke gamingbuddy verlos jij Hope County uit de klauwen van Eden’s Gate?

Laat je antwoord achter onder dit artikel en je maakt kans op twee kaartjes voor dit toffe evenement. Benieuwd naar Far Cry 5? Dan kun je natuurlijk ook onze uitgebreide hands-on teruglezen, of check onze let’s play: