[Gesloten] Win een The Last Guardian-pakket!

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
[Gesloten] Win een The Last Guardian-pakket!

Update: De winnaar heeft inmiddels een mail ontvangen. We willen iedereen bedanken voor het meedoen en houd Pixel Vault in de gaten voor nog meer toffe prijsvragen!

Origineel: De maand december loopt langzaam op z’n einde, maar niet voordat we onze game van de maand The Last Guardian goed afsluiten. En hoe kan deze beter afgesloten worden dan met een dik prijzenpakket van de game? Jij kan namelijk binnenkort misschien wel aan de slag met de game.

The Last Guardian verdiende bij Pixel Vault een dikke 86. De wijze waarop de jongen en Trico een band opbouwen is magistraal en ook de grafische stijl van de game is uniek. Dit mag jij binnenkort misschien wel zelf ervaren, geheel in stijl! We geven namelijk in samenwerking met Sony onderstaand pakket weg, met daarin de game, een shirt, een pin en een beanie!

[Gesloten] Win een The Last Guardian-pakket!

Het grote beest die een van de spotlights in onder de naam Trico. De andere spotlight wordt opgevuld door “de naamloze jongen”. Best een beetje zielig voor de jongen natuurlijk. Om mee te doen geef je dan ook in de reacties antwoord op de volgende vraag:

Hoe zou jij “de naamloze jongen” noemen en waarom?

De winnaar wordt op 10 januari persoonlijk gecontacteerd; succes!