[GESLOTEN] Win een Avengers: Infinity War-goodiepakket

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
[GESLOTEN] Win een Avengers: Infinity War-goodiepakket

Na lang wachten kunnen we eindelijk genieten van onze favoriete superhelden in Avengers: Infinity War. In deze film wordt heel wat geknokt en zullen de nodige losse eindjes aan elkaar worden geknoopt. Wie overleeft deze strijd en wie moeten we in de volgende films missen? Wat de uitslag ook wordt, je kunt bij ons een tof Avengers: Infinity War-goodiepakket winnen. 

Van Disney mogen we deze toffe prijs weggeven, natuurlijk geheel in de stijl van de Avengers. Zoals we weten zijn in voorgaande films flink wat gevechten uitgebroken om de beroemde Infinity Stones. Deze stenen geven de gebruiker namelijk unieke gaven en mocht één persoon ze ooit allemaal bij elkaar verzamelen, dan is deze vrijwel onverslaanbaar. Wat kun je winnen? Een Avengers-pet, -notitieboekje en -pin badge. Daarvoor moet je natuurlijk wel even onze prijsvraag beantwoorden:

Welke Infinity Stone zou jij willen hebben en waarom?

Om een beetje in de stemming te komen kun je natuurlijk altijd de vorige Marvel-films bekijken of de review van Avengers: Infinity War lezen. Deel je antwoord met ons in de reacties en dan maken we na 2 mei de winnaar bekend.

Avengers Prijsvraag 
 Pixel Vault