[GESLOTEN] We geven vijf keer Naruto to Boruto: Shinobi Striker weg

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
[GESLOTEN] We geven vijf keer Naruto to Boruto: Shinobi Striker weg

De Naruto-franchise gaat alweer meer dan twintig jaar mee, dus het is niet vreemd dat de manga- en animeserie ook een gevestigde naam is in de gamesindustrie. Voorheen was het echter altijd zo dat je met de personages speelt uit de serie, een eigen shinobi creëren zat er niet in. Met Naruto to Boruto: Shinobi Striker komt daar verandering in en jij maakt kans om de game te winnen.

Sinds afgelopen week ligt Naruto to Boruto: Shinobi Striker in de winkel. De game ademt de ninjasfeer die we zo goed kennen van de chaotische maar acrobatische gevechten. Uniek aan de game is dat je voor het eerst je eigen shinobi kunt maken, met niet alleen een eigen uiterlijk maar ook een unieke vechtstijl. Combineer verschillende jutsu en wapens om vanaf de frontlinie de vijand aan te vallen of van veraf je team te ondersteunen.

Om de lancering te vieren, mogen we vijf exemplaren van de PlayStation 4-versie van de game weggeven. Drie daarvan kun je winnen door antwoord te geven op de volgende vraag:

Welke jutsu of speciale kracht moet jouw shinobi sowieso hebben?

Laat het ons vóór 23 september weten in de reacties. Daarna kiezen we een winnaar en nemen we direct contact op. Liever je kansen spreiden? Via ons Discord community-kanaal geven we de resterende twee exemplaren weg. Klik op deze link om lid te worden van ons kanaal, dan lees je daar direct hoe je kans maakt op de game.