[GESLOTEN] We geven vijf keer Divinity: Original Sin 2 weg

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
[GESLOTEN] We geven vijf keer Divinity: Original Sin 2 weg

Ruim een jaar geleden bracht het Belgische Larian Studios Divinity: Original Sin 2 uit voor pc. Nu dat vorige week de Definitive Edition is uitgekomen en daarmee de game ook op console te spelen is, hebben ze wat om te vieren. Larian Studios trakteert!

De Definitive Edition van Divinity: Original Sin 2 is uitgekomen. Nu de game ook te spelen is op PlayStation 4, kunnen gamers ook vanaf hun luie sofa het avontuur beleven. De game is een moderne versie van de C-RPG, zit bomvol interessante verhalen en avonturen en geeft je de mogelijkheid om precies zo te spelen zoals jij dat het liefste wilt. Gebruik je verstand, wapens, magie of sluip je een weg langs problemen en uitdagingen.

Om dit te vieren trakteert Larian Studios: we mogen vijf exemplaren van Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition weggeven voor PlayStation 4. Drie hiervan kun je winnen door antwoord te geven op de volgende vraag:

Hoe ontsnap jij uit Fort Joy?

Laat voor 21 september je antwoord weten in de reacties. Vervolgens kiezen wij de winnaars uit en nemen we contact op. Mocht je liever je kansen spreiden? Via ons Discord community-kanaal geven we de resterende twee exemplaren weg. Klik op deze link om lid te worden van ons kanaal, dan lees je daar direct hoe je kans maakt op de game.