[Gesloten] Pixel Vault is jarig – Maak kans op toffe prijzen!

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
[Gesloten] Pixel Vault is jarig – Maak kans op toffe prijzen!

Op 4 februari 2011 hadden we bij Pixel Vault een bijzonder moment: vanaf dat punt waren we live. On air, in de ether, hoe je het ook wilt noemen. Sindsdien is er natuurlijk veel gebeurd en hebben we heel veel toffe dingen mogen doen. Dat hadden we echter nooit kunnen bereiken zonder een vaste stroom aan bezoekers en daarom willen we jullie natuurlijk even bedanken met een toffe prijsvraag!

Natuurlijk kunnen we niet voor iedere lezer een zakkie snoep kopen of zelf een cupcake bakken, dat zou geen doen zijn. Gelukkig waren er een aantal toffe mensen die wel prijzen beschikbaar wilden stellen om weg te geven. Zo kregen we van Ubisoft dit jaar een tof Watch Dogs 2-kledingpakket met een jack, shirt en Dedsec-oordoppen. Ook bij Razer waren ze zo vriendelijk om een cadeautje beschikbaar te maken: de draadloze Man O’ War. Hiervoor zijn we, en hopelijk jullie ook, zowel Ubisoft als Razer ontzettend dankbaar.

Prijsvraag 
 Watch Dogs 2-prijzen 
 Pixel Vault Prijsvraag 
 Razer Man O' War Wireless 
 Pixel Vault

Maar wat moet je ervoor doen om kans te maken? Relatief weinig, behalve even goed en stevig nadenken:

Wat is volgens jullie de beste game die sinds 4 februari 2011 in Nederland is verschenen?

We zijn erg benieuwd naar jullie antwoord en de redenering erachter; met enkel een titel opnoemen zul je geen prijzen winnen. Je krijgt, omdat we zes jaar bestaan, ook zes dagen de tijd om na te denken over je antwoord: op 10 februari zullen we twee winnaars kiezen. Zodra wij reactie van de winnaars hebben ontvangen, zullen we deze bekendmaken op de website.

Heel veel succes! Wij snijden in de tussentijd een puntje taart aan.