[GESLOTEN] Maak kans op V-Rally 4!

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
[GESLOTEN] Maak kans op V-Rally 4!

Hoewel vandaag de dag de WRC- en DiRT-series de grote rallyfranchises zijn, was dat twintig jaar geleden wel anders. Destijds werd het landschap van rallygames gedomineerd door Colin McRae Rally, Sega Rally en V-Rally. Hoewel de eerste daarvan zijn naam gaf aan de DiRT-serie, bleef het rondom V-Rally lang stil. Nu is de serie terug onder de hoede van Kylotonn Racing en mogen wij twee exemplaren van V-Rally 4 weggeven.

Tegenwoordig bestaat rallyracen al lang niet meer uit enkel zo snel mogelijk van punt A naar punt B komen. Nieuwe klassementen zoals de rallycross en hillclimb zijn tegenwoordig net zo belangrijk geworden en zijn dan ook onderdeel van het complete pakket in V-Rally 4. In de game reis je heel de wereld over om deel te nemen aan standaard rally-evenementen, maar ook om te strijden in buggy-races, V-Rallycross-wedstrijden, Hillclimb-evenementen en Extreme-Khana showcases.

Samen met BigBen Interactive mogen we twee exemplaren van V-Rally 4 weggeven voor de PlayStation 4. Om kans te maken moet je twee dingen doen: naar onze Discord-communityserver gaan en daar antwoord geven op de volgende vraag:

Waar zou jij een rallyrace willen rijden?

Naar Discord

Laat het ons voor 11 november weten op onze Discord-communityserver, met daarbij het platform waarvoor je de game wilt winnen. Klik op de bovenstaande button of deze link om lid te worden van onze server, dan kun je daar alles nog rustig nalezen.