[GESLOTEN] Maak kans op Spider-Man: Into the Spider-Verse-vrijkaartjes en -goodies

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
[GESLOTEN] Maak kans op Spider-Man: Into the Spider-Verse-vrijkaartjes en -goodies

De verhalen van Spider-Man kennen we ondertussen allemaal wel. Dat is echter slechts één verhaal. Wat als er nog tientallen varianten van de mutant rondliepen in andere, parallelle werelden? En wat als je ze nodig had om het kwaad te stoppen? Die vraag staat centraal in Spider-Man: Into the Spider-Verse en wij mogen kaartjes weggeven.

Hoewel we vooral Peter Parker kennen als Spider-Man, is hij lang niet de enige. Miles Morales is een naam die je steeds vaker voorbij ziet komen in het Spider-Man-universum. Zijn leven als de nieuwe Spider-Man staat centraal, maar wordt al snel een stuk gecompliceerder door de komst van onder andere een andere Peter Parker, Spider-Gwen en… Spider-Ham?

De nieuwe animatiefilm rondom de avonturen van Miles Morales en een hele hoop andere Spider-Man’s (Spider-Men?) draaien vanaf 20 december in de bioscoop. Bij Pixel Vault maak je momenteel kans op een van de drie prijzenpakketten met daarin twee vrijkaartjes, een oplader en een polsbandje. Om kans te maken op een van de pakketten ga je naar onze Discord-communityserver en beantwoord je de volgende vraag:

Wat is jouw favoriete Spider-Man-moment?

Naar Discord
Vertel het ons vóór 22 december op onze Discord-communityserver. Klik op deze link of bovenstaande button om lid te worden van ons kanaal, waar je ook meer informatie over de prijsvraag vindt.

Spider-Man: Into the Spider-Verse 
 Pixel Vault