[GESLOTEN] Maak kans op Shadow of the Tomb Raider

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
[GESLOTEN] Maak kans op Shadow of the Tomb Raider

Square Enix sluit met Shadow of the Tomb Raider de huidige reboot-trilogie af en die game is nu alweer een poosje verkrijgbaar. Voor nu is de toekomst van de reeks dus nog even gehuld in mysterie. Totdat we meer te horen krijgen over wat we kunnen verwachten, moeten we het dus nog even met het laatste deel van de reeks doen. Om jullie daarbij te helpen, mogen we de game twee keer weggeven.

Tomb Raider is een franchise die in 1996 begon en voor velen een introductie in de gamewereld was. De serie kent dan ook vele sequels, reboots en spin-offs, al bleef de kern altijd hetzelfde: Lara Croft die op avonturen gaat die haar door antieke ruïnes en gevaarlijke tombes meenemen. Ondertussen is de reeks vele malen van zowel ontwikkelaar als uitgever gewisseld. Hoe dan ook, niemand liet de legende van Lara Croft uitsterven, waardoor deze het tot op vandaag overleefd heeft.

Wij mogen hier een steentje aan bijdragen door een exemplaar van Shadow of the Tomb Raider weg te geven voor zowel PlayStation 4 als Xbox One. Wil jij ons helpen om de serie te laten overleven? Ga dan naar onze Discord-communityserver en beantwoord de volgende vraag:

Van welke cultuur of bevolking zou je graag een tombe willen bezoeken en waarom?

Naar Discord

Vertel het ons voor 11 november op onze Discord-communityserver, inclusief voor welk platform je de game graag wilt winnen en wie weet word jij verkozen om de legende van de Tomb Raider in leven te houden. Klik op deze link of bovenstaande button om lid te worden van ons kanaal, waar je ook meer informatie over de prijsvraag vindt.