[GESLOTEN] Maak kans op Mortal Engines-vrijkaartjes en -goodies

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
[GESLOTEN] Maak kans op Mortal Engines-vrijkaartjes en -goodies

Een post-apocalyptische wereld: het zou ons einde betekenen, maar toch kunnen we er geen genoeg van krijgen. Ook in Mortal Engines kijken we naar een aarde duizenden jaren nadat onze huidige beschaving is verwoest. Deze keer leven we echter in steden op enorme rupsbanden. Wij mogen twee pakketjes weggeven van Mortal Engines, waar deze wereld de werkelijkheid is, met o.a. vrijkaartjes en goodies.

Stilstaan is doodgaan, zo lijkt het motto te zijn in de nieuwe wereld van Mortal Engines. Na een catastrofale gebeurtenis die de beschaving zoals we die vandaag de dag kennen heeft uitgewist, leeft men in grote, bewegende steden. De strijd om te overleven is grootser dan ooit te voren, met Tom en Hester in het middelpunt.

De relatief onbekende Robert Sheehan en Hera Hilmar spelen de hoofdrollen in het nieuwe epos van Peter Jackson, welke nu in 3D in de bioscoop draait. Benieuwd naar de film? Dan hebben we goed nieuws: door mee te doen aan onze prijsvraag maak je kans op een van de twee prijzenpakketten. Daarin zitten twee vrijkaartjes, een powerbank en een sjaal. Ga naar onze Discord-communityserver en beantwoord de volgende vraag:

In welke post-apocalyptische realiteit zou jij het niet erg vinden om wakker te worden?

Naar Discord
Vertel het ons vóór 20 december op onze Discord-communityserver. Klik op deze link of bovenstaande button om lid te worden van ons kanaal, waar je ook meer informatie over de prijsvraag vindt.