[GESLOTEN] Maak kans op een Trials Rising goodiepakket

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
[GESLOTEN] Maak kans op een Trials Rising goodiepakket

De waaghalzen en motormuizen onder ons wachten er al enige tijd op: het nieuwe deel in de Trials-serie, Trials Rising. Vanaf 26 februari kunnen we weer lekker salto’s maken en virtueel onze nek breken in de nieuwe stuntgame. Om deze nieuwe release te vieren geven we samen met Ubisoft een mooi goodiepakket weg. Lees hier wat je moet doen om kans te maken!

Het doorstaan van de uitdagingen in de Trials-games gaat meestal niet vanzelf. Hoewel je gelukkig zelf geen letsel oploopt als je stunts in de game weer eens mislukken, kan de game behoorlijk frustrerend zijn. Gelukkig bevat het goodiepakket een stressbal, zodat je al je frustraties daar op af kunt reageren. Mocht dat niet genoeg zijn en je slaat onverhoopt toch met je vuist te hard op tafel, dan heeft Ubisoft er voor de zekerheid ook maar een first aid-setje bij gedaan.

Het volledige pakket bevat een stress ball, first aid kit, poster en t-shirt van de game. Wil je kans maken op deze mooie prijs? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Wat is het meest frustrerende dat je ooit hebt meegemaakt?

Geeft je antwoord in het speciale kanaal op onze Discord-server, dan maak je kans op dit mooie pakket. Meedoen kan tot 10 maart, daarna nemen we contact op met de winnaar.