[Gesloten] Maak kans op een Razer Blackwidow Chroma V2 toetsenbord – met ouderwets paaseieren zoeken

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
[Gesloten] Maak kans op een Razer Blackwidow Chroma V2 toetsenbord – met ouderwets paaseieren zoeken

Nee, niet het Marvel-personage of die ene dodelijke spin, maar een toetsenbord! Geven we gewoon weg, omdat het kan. De Razer Blackwidow Chroma V2 kan van jou worden, maar daar moet je natuurlijk wel even wat voor doen. Gelukkig is het een lekker lang paasweekend!

UPDATE: We hebben een heleboel inzendingen gehad en de meeste hadden ook nog eens alle paaseieren gevonden! Uit de goede inzendingen hebben we een winnaar getrokken, gefeliciteerd:

Jochem Brak

De nieuwe Razer Blackwidow Chroma V2 (met groene switches) is een stevig, mechanisch toetsenbord met lekker veel lichtjes. Het toetsenbord van Razer ligt al in de winkels voor een slordige €180, maar gelukkig mogen wij er een weggeven van Razer. Hoe maak je kans? Heel simpel: vind de zeven paaseieren die we in onze artikelen hebben verstopt.

Om je op weg te helpen geven we de eerste verstopplek gewoon weg, zodat je weet waar je naar op zoek moet. Voor de overige zes hebben we een paar hints op een rijtje gezet, waar je als game fan natuurlijk zo het juist artikel bij zoekt…

  • Hint 1: Voor dit ei moest de paashaas langs corrupte agenten, Ballas en de Vagos zien te komen, maar wist het eitje op een mooie plek neer te leggen.
  • Hint 2: Hij leverde tenenkrommende game verfilmingen af, maar toch kon de paashaas het niet laten even stil te staan bij het afscheid van deze regisseur.
  • Hint 3: Het Torentje is nog leeg, al heeft de paashaas een uitgesproken mening over wie recht heeft op het aldaar verstopte paasei.
  • Hint 4: Paasfeitje: de Paashaas schijnt onderdeel te zijn van de LGBTQIA+-community.
  • Hint 5: Rebecca en Patrick hebben hem gemist, maar de paashaas was dit jaar dus gewoon op het gezelligste cosplay evenement van Nederland aanwezig.
  • Hint 6: De paashaas heeft dus nog geen Switch, want hij vindt net als Amador dat er eerst maar eens wat toffe games voor uit moeten komen.
  • Hint 7: Overigens heeft hij ook zijn PS VR op Marktplaats gezet, hij werd er misselijker van dan van gevulde paaseieren.

Weet jij precies in welke zeven artikelen de eieren verstopt liggen? Mail je antwoorden dan naar prijsvraag@gamecensor.nl. Laat ons ook even weten welk van de zeven artikelen je het tofst vond en waarom. De winnaar maken we aan het einde van de maand april bekend, tot die tijd kun je reageren.

Mocht je een gegeven paard toch graag even in de bek willen kijken alvorens je meedoet aan de prijsvraag, check dan even de uitgebreide review van Rebecca. Ze gaf het toetsenbord een 90.