[Gesloten] Maak kans op een For Honor-shirt of posters

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
[Gesloten] Maak kans op een For Honor-shirt of posters

Maart staat bijna voor de deur en dat betekent maar één ding: heel veel games (en een nieuwe console, klein detail). Maar voordat het zover is, nemen we nog even een momentje adempauze om nog wat leuks weg te geven. Ubisoft was namelijk zo lief om wat leuke For Honor-goodies onze kant op te sturen en jij kan ze winnen.

Afgelopen week kon je al uitgebreid lezen wat onze eigen viking Amador van For Honor vond en waarom hij de game met een zeer respectabele 72 uit 100 beloonde. In de game moet je alleen niet enkel de keuze maken met welke factie je speelt, maar ook een van de vier strijders kiezen om mee het veld op te rennen. Een niet al te makkelijke keuze, dus leggen we de vraag bij jullie neer:

Met welke strijder uit For Honor zou jij het slagveld op gaan?

Doe deze week mee aan de prijsvraag en je maakt kans op een tof For Honor t-shirt, of een van de vijf posters. De kansen om te winnen zijn dus ruim, in tegenstelling tot de gemiddelde situatie in For Honor. Meedoen kan tot en met 5 maart 2017, daarna informeren we de winnaars. Aan het einde van de maand maken we alle winnaars van verschillende prijsvragen in een handig overzicht bekend.