[GESLOTEN] Maak kans op een Ant-Man and the Wasp goodiepakket

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
[GESLOTEN] Maak kans op een Ant-Man and the Wasp goodiepakket

Het Marvel-universum draait volle toeren de laatste tijd en na een verpletterend Avengers: Infinity War is het nu de beurt Ant-Man and the Wasp. Om lekker in de Marvel-sfeer te blijven, mogen wij een Ant-Man and the Wasp goodiepakket weggeven.

Op 18 juli kunnen we ons weer vermaken met de avonturen van onze kleine, grote held Ant-Man. Dat doet hij deze keer niet alleen, maar met Wasp, een heldin met een zelfde soort pak. Ook zij kan groter en kleiner worden, maar heeft ook wat upgrades gekregen, zoals het afvuren van projectielen en de mogelijkheid om te vliegen.

Ant-Man & The Wasp prijsvraag 
 Pixel VaultIn dit vervolg op Ant-Man uit 2015 bevinden we ons vlak na de gebeurtenissen van Captain America: Civil War. Scott Lang (Ant-Man) probeert zijn leven als vader in balans te krijgen met zijn rol als superheld. Als hij namens Hank Pym een nieuwe missie aangeboden krijgt, wordt dit moeilijker dan ooit.

Wil je kans maken op het Ant-Man and the Wasp goodiepakket? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Wat zou jij doen als je het pak van Ant-Man tot je beschikking had?

Laat hieronder een origineel/grappig/stoer antwoord achter en maak meteen kans op een cool Ant-Man t-shirt, een sleutelhanger en een pin badge. Meedoen kan tot en met 18 juli 2018.