[GESLOTEN] Maak kans op de Call of Duty: Black Ops 4 Battle Edition

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
[GESLOTEN] Maak kans op de Call of Duty: Black Ops 4 Battle Edition

Met Call of Duty: Black Ops 4 maakte Treyarch een gewaagde stap. Een volwaardige singleplayermodus werd ingeruild voor een battle royale-variant. Met groot succes, want Black Ops 4 valt bij velen goed in de smaak. Ben je zelf nieuwsgierig geworden, maar heb je de game nog niet kunnen spelen? Dan hebben we goed nieuws: samen met Activision mogen we drie exemplaren van de Battle Edition voor de pc weggeven.

De afgelopen jaren bestaat Call of Duty standaard uit een drietal pilaren: singleplayer, multiplayer en Zombies. Hoewel de laatste twee in Call of Duty: Black Ops 4 volop aanwezig zijn, heeft Treyarch ervoor gekozen om de singleplayer te vervangen door een battle royale-modus genaamd Blackout. Zoals je gewend bent van battle royale word je op een eiland geplaatst, met de bedoeling om als laatste over te blijven. Het eiland is echter een feest van herkenning, bestaande uit tal van bekende maps uit de voorgaande delen.

Precies op tijd voor de feestdagen hebben Activision en Treyarch een nieuwe editie van de game gemaakt. De Call of Duty: Black Ops 4 Battle Edition bevat de kern van de game bestaande uit multiplayer en Blackout, maar laat de Zombies-modus achterwege. Van deze Battle Edition mogen we drie exemplaren voor de pc weggeven. Om kans te maken op een van de pakketten ga je naar onze Discord-communityserver en beantwoord je de volgende vraag:

Wat is jouw favoriete Call of Duty-level?

Naar Discord
Vertel het ons vóór 24 december op onze Discord-communityserver. Klik op deze link of bovenstaande button om lid te worden van ons kanaal, waar je ook meer informatie over de prijsvraag vindt.