[GESLOTEN] Maak kans op Bumblebee-vrijkaartjes en -goodies

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
[GESLOTEN] Maak kans op Bumblebee-vrijkaartjes en -goodies

We kennen ondertussen de verhalen van de strijd tussen de Autobots en de Decepticons, maar hoe begon het allemaal voor de vlotte babbel bekend als Bumblebee? Vanaf 20 december kun je het in de bioscoop zien en je maakt nu al kans op vrijkaarten.

Als prequel op de Transformers-films reist Bumblebee af naar het jaar 1987. De Autobot schuilt op dat moment in een autokerkhof, waarschijnlijk voor de Decepticons. Op dat moment wordt hij gevonden door Charlie, een jongedame op zoek naar haar eerste auto. Al snel komt Charlie er echter achter dat dit geen normaal Kevertje is.

Benieuwd naar de nieuwe film, die vanaf 20 december in de bioscoop draait? Samen met Universal mogen we drie prijzenpakketten weggeven aan onze community. Daarin tref je niet alleen twee vrijkaartjes, maar ook een rugzak aan. Om kans te maken op een van de pakketten ga je naar onze Discord-communityserver en beantwoord je de volgende vraag:

In welke Autobot / Decepticon zou jij een ritje willen maken?

Naar Discord
Vertel het ons vóór 22 december op onze Discord-communityserver. Klik op deze link of bovenstaande button om lid te worden van ons kanaal, waar je ook meer informatie over de prijsvraag vindt.

Bumblebee 
 Pixel Vault