Gesloten bèta The Division 2 loopt van 7 tot en met 11 februari

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Gesloten bèta The Division 2 loopt van 7 tot en met 11 februari

Ubisoft heeft vanavond aangekondigd dat de gesloten bèta van The Division 2 vanaf 7 februari beschikbaar zal zijn. Spelers met een pre-order mogen sowieso meedoen, andere spelers moeten zich registreren. Daarnaast gaf de uitgever een story trailer van de game vrij.

Spelers die mee willen doen aan de gesloten bèta voor The Division 2 hebben momenteel twee opties. Om zeker te zijn van een plekje kunnen ze de game reserveren bij verschillende winkels of in de uPlay Store, Ubisoft’s online winkel. Mocht je geen pre-order willen plaatsen, dan kun je je inschrijven via Ubisofts website. Een garantie om de game dan ook echt vroegtijdig te kunnen spelen geeft de uitgever dan echter niet.

Ook heeft Ubisoft een tipje van de sluier opgelicht wat het verhaal betreft. Zo weten we wat meer over de verschillende vijandelijke facties: de True Sons zijn een paramilitaire factie die strijdt om de macht in Washington D.C.. De Hyenas zijn een moordlustige bende die de straten van de Amerikaanse hoofdstad onveilig maken. De Outcasts zijn een groep religieuze fanatiekelingen die iedereen hun geloof proberen op te leggen. Dit alles zorgt ervoor dat Washington D.C. bijna in een staat van burgeroorlog is. De trailer is hieronder te bekijken:

Net als menig andere Ubisoft-game krijgt The Division 2 verschillende edities. Naast een standaard-editie krijgt de game ook een Gold Edition en een Ultimate Edition, waarbij de Gold Edition ook de Season Pass bevat en de Ultimate Edition ook nog over extra content beschikt. De Dark Zone en Phoenix Shield Edition bevatten een statue, waarbij de Phoenix Shield de meest uitgebreide versie is met alle content, een statue en en de Season Pass. De versies kosten respectievelijk 59,99 euro voor de standaard-editie, 99,99 euro voor de Gold Edition, 109,99 euro voor de Ultimate en Dark Zone Edition en 239,99 euro voor de Phoenix Shield Edition.

Tijdens gamescom 2018 gingen wij al even aan de slag met The Division 2. Onze hands-on lees je hier terug, of bekijk onze video over de game.