Gesloten bèta For Honor speelbaar eind januari

archief
Jessica de Haan op 20 januari 2020
Gesloten bèta For Honor speelbaar eind januari

Van 26 tot en met 29 januari is de gesloten bèta van For Honor speelbaar. Je kunt je nu registreren om op die dagen alvast een blik te werpen op Ubisofts nieuwste hack & slack game. De bèta zal beschikbaar zijn voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Samurai, Knight of Viking, wat wil je het liefst zijn?

For Honor is nog niet uit en toch beginnen de oorlogen al. Het starten van de gesloten bèta gaat namelijk samen met de actie ‘War of the Factions’. Zoals de naam al zegt is dit een gevecht tussen de verschillende groepen dat op het slachtveld tussen alle platforms zal heersen. Iedereen die voor zijn factie vecht zal prijzen verdienen, bijvoorbeeld de Emblems of Old. Deze kun je uiteindelijk in de game zelf gebruiken om je uitrusting te versieren. Aan het einde van de bèta zal ook bekendgemaakt worden welke van de drie groepen gewonnen heeft. De spelers die deel van deze factie waren, zullen beloond worden met extra in-game bonussen.

Tijdens de registratie moet je eerst je gewenste platform aangeven, waarna je je factie moet kiezen. Kies je voor de Knights of the Iron Legion, de Warborn Viking clans of de Samurai of the Dawn Empire? Deze keuze is trouwens niet permanent. Na het registreren is het mogelijk om van kant te veranderen. Dus als de gevechtsstijl van je held je toch niet bevalt, kun je altijd nog wisselen.

De gesloten bèta is een zoethoudertje terwijl we wachten op de officiële release van de game, wat niet meer lang duurt. Je kunt de game vanaf 14 februari voor alle platforms kopen.