Geruchten Mario Kart 8 voor de Nintendo Switch blijken nep

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Geruchten Mario Kart 8 voor de Nintendo Switch blijken nep

Na het gerucht dat Mario Kart 8 naar de Nintendo Switch zou komen, zou er nu extra informatie naar buiten zijn gekomen. Volgens een screenshot op Reddit zou Mario Kart 8 met in totaal 24 nieuwe tracks en 10 nieuwe karakters naar de nieuwste console van Nintendo komen.

Update 22-01-2017: Alhoewel onderstaand bericht gefotoshopt is door een enthousiaste fan, lijkt de fan toch gelijk te hebben. Na de presentatie van de Nintendo Switch op 13 januari werd namelijk duidelijk dat Mario Kart 8 Deluxe naar de nieuwste console van Nintendo gaat komen. In Mario Kart 8 Deluxe zijn er nieuwe karakters en extra banen toegevoegd. Het spel zal op 28 april uitkomen.

Oorspronkelijk bericht:

Er gaat al langere tijd het gerucht dat er een remake van Mario Kart 8 zal komen op de nieuwe console van Nintendo, de Nintendo Switch. Nu zou daar nieuwe informatie over bekend zijn, zegt een Reddit gebruiker. Deze beweert namelijk een screenshot op de Australische game winkel EBGames genomen te hebben.

Mario Kart 8 
 Nintendo Switch 
 Pixel Vault

Hierop is de doos van de nieuwe Mario Kart 8 te zien, met daarop het karakter Lakitu die een bordje vasthoud. Op dit bordje staat dat de nieuwe Mario Kart 8 een geheel nieuwe Battle functie heeft, 24 nieuwe tracks bied en tien nieuwe personages zal bevatten. Of deze informatie daadwerkelijk klopt of dat er een fan erg goed overweg kan met Photoshop is niet bekend. Op 13 januari houdt Nintendo een uitgebreide presentatie over de nieuwste console. Er zal dan ook meer bekend worden gemaakt over de games.