Gerucht: Twilight Princess 3D voor 3DS?

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Gerucht: Twilight Princess 3D voor 3DS?

Op Twitter is er een foto verschenen van iemand die wel een hele aparte streetpass heeft gekregen. Op de foto is te zien dat de persoon iemand is gepasseerd die blijkbaar Twilight Princess 3D aan het spelen was.

In navolging van Ocarina of Time en Majora’s Mask die allebei 3D remakes hebben ontvangen op de 3DS, lijkt het erop dat Twilight Princess de volgende game gaat worden die dezelfde behandeling kan verwachten. In Duitsland is een gamer met zijn 3DS iemand gepasseerd die ook in het bezit is van een 3DS. Hun streetpasses zijn uitgewisseld en tot zijn verbazing zag hij dat de andere persoon “The Legend of Zelda: Twilight Princess 3D” aan het spelen was.

Veel mensen denken (terecht) dat het nep is, omdat Nintendo er nog niks over heeft laten weten van een mogelijke remake van Twilight Princess. Daarnaast is Majora’s Mask 3D nog net uit en lijkt het onwaarschijnlijk dat deze persoon een demo of iets dergelijks in zijn bezit heeft. Totdat bleek dat deze persoon niet de enige is die de vermeende Twilight Princes 3D-speler is gepasseerd.

Wat moet hieruit opgemaakt worden? Voorlopig is er nog niks bekends uit de richting van Nintendo gekomen, dus is het een raadsel of de foto’s echt zijn. Het zou niemand verbazen als Nintendo wederom een oudere Zelda-game opnieuw uitbrengt; Twilight Princess is inmiddels alweer tien jaar oud. Wordt ongetwijfeld vervolgd.