Gerucht: Sonic the Hedgehog-film verschijnt in november 2019

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Gerucht: Sonic the Hedgehog-film verschijnt in november 2019

Na alle geruchten rondom de op handen zijnde Mario-verfilming horen we nu ook geruchten over een Sonic-film. Deze film rondom de rappe blauwe egel werd al in 2016 aangekondigd, maar daarna was het lange tijd stil rond het project. Volgens de huidige geruchten verschijnt de film echter in november van 2019.

De nieuwe geruchten rondom de verschijningsdatum van de Sonic-film komen van Hollywood Reporter. Volgens de website draait de film vanaf om precies te zijn op 15 november 2019 in de Amerikaanse bioscopen. Met een release in 2019 blijft de Sonic-film naar alle waarschijnlijkheid uit het vaarwater van de eveneens aangekondigde Mario-film, die volgens eerdere berichten in 2020 zou verschijnen.

Al eerder wisten we dat de film geregisseerd zou worden door Jeff Fowler en dat Deadpool-regisseur Tim Miller als executive producer betrokken is bij het project. Het script is geschreven door Pat Casey en Josh Miller. De film zou volgens Paramount een mix worden tussen live-action en CGI. Qua inhoud en verhaal hebben we echter vooralsnog geen informatie over de film.