Gerucht: Sleeping Dogs komt ook naar PlayStation 4 en Xbox One

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Gerucht: Sleeping Dogs komt ook naar PlayStation 4 en Xbox One

Het lijkt erop dat Sleeping Dogs zijn opwachting zal maken op de next-gen consoles. Volgens een pagina op Amazon.com heeft Square Enix momenteel Sleeping Dogs: Definitive Edition op de planning staan, exclusief voor de PlayStation 4 en Xbox One. Square Enix heeft nog niet op de berichten gereageerd.

Officieel is de game nog niet aangekondigd door Square Enix, maar de product pagina van Amazon laat weinig aan de verbeelding over. Naast de naam bevat de pagina namelijk ook een hoes afbeelding en de twee consoles, maar een releasedatum lijkt op het moment nog te ontbreken. Hierover wordt namelijk enkel de datum 31 december 2014 genoemd. Wellicht dat we meer informatie kunnen verwachten op Gamescom, wat aanstaande dinsdag in Keulen begint.

Wat de game zal bevatten buiten een verbeterde versie van het origineel is nog onduidelijk, maar mogelijk zal de game ook de DLC van het origineel bevatten. Sleeping Dogs kwam ooit in het nieuws als True Crime: Hong Kong, totdat uitgever Activision geen toekomst meer zag in de game. Square Enix nam de serie uiteindelijk op zich en doopte de game om tot Sleeping Dogs, zoals de game verscheen in 2012.