Gerucht: Releasedata Mass Effect: Andromeda en South Park gelekt

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Gerucht: Releasedata Mass Effect: Andromeda en South Park gelekt

Het nieuwe jaar is net begonnen en dat betekent ook dat er weer een een lading fantastische games op ons staan te wachten. Een aantal van deze klappers hebben echter nog geen specifieke releasedatum. Een gerucht lijkt daar vandaag verandering in te brengen, want er lijkt releasedata verschenen te zijn voor onder andere Mass Effect: Andromeda en South Park: The Fractured But Whole.

Via de website van Xbox Live Rewards is het nu mogelijk om via het pre-orderen van games een flink aantal spaarpunten te krijgen voor het Rewards programma van Microsoft. In de lijst games staan plots een aantal games met een vaste releasedatum terwijl deze officieel nog niet bekend zijn. Als we de site mogen geloven komt Mass Effect: Andromeda uit op 31 maart en de nieuwe South Park game verschijnt een dag eerder. Ook Sniper Ghost Warrior 3 (4 april) en Injustice 2 (28 maart) staan in de lijst.

Het is echter nog de vraag of we deze lijst met data mogen geloven of dat het gewoonweg placeholders zijn. Zo reageerde Ed Boon, creative director van Injustice 2, al snel via Twitter met het bericht dat de fighting game niet op 28 maart zal verschijnen. Zodra we meer weten dan lees je dat natuurlijk op Pixel Vault.