Gerucht: Nintendo NX gaat waarschijnlijk 399 euro kosten

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Gerucht: Nintendo NX gaat waarschijnlijk 399 euro kosten

Als we de geruchten mogen geloven is de kans zeer groot dat Nintendo’s nieuwe console, die nog steeds de codenaam NX met zich meedraagt, een prijskaartje van 399 euro gaat krijgen. Deze geruchten werden aangewakkerd nadat een retailer de prijs op een pre-order pagina had vermeld.

De retailer in kwestie, het Britse Tesco, heeft direct na het uitlekken ervan de prijs van 349,99 pond weer verwijderd. Toch hebben genoeg mensen het opgemerkt, waardoor de geruchtmakende prijs al snel een punt van discussie werd. Met een prijs van 399 euro zou Nintendo zich met de console op dat gebied tussen Xbox One S en de PlayStation 4 Slim nestelen.

Tot op heden blijft Nintendo zelf nog steeds bijzonder stil rondom de geruchtmakende console. Het enige wat Nintendo officieel heeft bevestigd is wanneer de console in de schappen moet komen te liggen, zijnde maart 2017. Als we de verhalen mogen geloven zal Nintendo spoedig met meer informatie komen. In de wandelgangen wordt namelijk gezegd dat Nintendo volgende maand de console officieel aankondigt.