Gerucht: Nintendo NX gaat 299 dollar kosten en Mario als launch titel

archief
Jordy Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Gerucht: Nintendo NX gaat 299 dollar kosten en Mario als launch titel

Als we de geruchten mogen geloven van Reddit-gebruiker FlapSnapple, dan gaat de nieuwe console van Nintendo, de NX, 299,99 dollar kosten. Daarnaast zou een nieuwe Mario game tegelijkertijd met de release van de NX op de markt moeten komen volgens het bericht op Reddit.

De Reddit-gebruiker FlapSnapple zegt in zijn Reddit-bericht dat hij werkt voor een grote winkelketen waardoor hij deze informatie al heeft kunnen bemachtigen. Hij legt in zijn bericht uit dat de NX met cartridges werkt en dat de console met 60 frames per seconde met een resolutie van 1080p gaat draaien. Op de poster die FlapSnapple heeft gezien zou als marketing slogan “Interact with your game on the go” staan. Als je deze zin mag geloven, kan zowel onderweg, als op de tv gebruikgemaakt worden van de NX.

Verder vertelt FlapSnapple in zijn uitgebreide verslag dat er ook een bundel gaat komen die 399,99 dollar gaat kosten. Wat hier allemaal aan extra spullen bij zit, dat weet FlapSnapple niet. Naast een Mario game zegt FlapSnapple dat er minstens nog drie titels bij launch verschijnen.

Houd Pixel Vault goed in de gaten voor verdere updates rondom de Nintendo NX.