Gerucht: Nieuwe Splinter Cell-game op komst

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Gerucht: Nieuwe Splinter Cell-game op komst

Het is alweer een tijdje geleden dat we konden genieten van een nieuwe Splinter Cell-game. De laatste keer dat we Sam Fisher zijn kunsten konden laten vertonen, was in 2013, toen Splinter Cell: Blacklist verscheen voor pc, PlayStation 3, Wii U en Xbox 360. Volgens de geruchten komt er echter spoedig een einde aan deze droogte en kunnen we in 2018 nog een nieuw deel verwachten.

De geruchten omtrent een nieuwe Splinter Cell-game zijn ontstaan door een pagina op de Canadese versie van Amazon. Op de pagina van de webwinkel verscheen korte tijd een pagina met de naam Tom Clancy’s Splinter Cell 2018. Er was verder nog geen hoesje of andere informatie over de game te vinden op de pagina. Inmiddels is de pagina weer verwijderd.

Gezien het gebrek aan informatie op de pagina is het ondanks de geruchten goed mogelijk dat hier slechts sprake is van een place holder-pagina. Amazon zou de pagina vast gereserveerd hebben voor het geval dat er inderdaad een nieuwe Splinter Cell zou verschijnen dit jaar. In onze voorspellingen voor Ubisoft voor 2018 uitten we al de hoop op een nieuw deel binnen de serie in 2018, dus wie weet.