Gerucht: Nieuwe DLC gelekt voor Destiny

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Gerucht: Nieuwe DLC gelekt voor Destiny

Tijdens een vergadering van Bungie zou een foto zijn genomen waarop namen en details van toekomstige Destiny DLC te zien zijn. Na de eerste uitbreiding The Dark Below zal op 10 maart House of Wolves uitkomen, maar er staat nog veel meer in petto voor Destiny-gamers.

House of Wolves was al bekend DLC en zal volgens geruchten vier nieuwe PvP maps, drie nieuwe missies, één nieuwe strike en één nieuwe raid bevatten, welke op 10 maart beschikbaar zou moeten zijn volgens de afbeelding.

De eerstvolgende uitbreiding zou Comet – Plague of Darkness gaan heten en staat volgens onderstaande afbeelding gepland voor september 2015. Deze uitbreiding zal plaatsvinden op de Maan, Mars, Venus en een Hive Ship. Verder zal Comet – Plague of Darkness twaalf nieuwe verhaal-missies, 4 strikes, 1 raid, 1 locatie en 6 PvP maps introduceren en vanwege de omvang zal deze ook op fysieke schijf te koop zijn. Dit in lijn met de belofte die Bungie heeft gemaakt dat ze om het jaar een game zouden releasen, en het andere jaar een grote DLC-uitbreiding.

Destiny DLC Comet

Na de Comet DLC staan op de afbeelding twee verdere uitbreidingen voor Destiny die Vex en Forge of Gods gaan heten, maar verdere info hierover is vooralsnog onbekend. Of deze informatie ook daadwerkelijk klopt, is nog maar de vraag. Maar als dit zo is, zal een officiële aankondiging niet lang op zich laten wachten.