Gerucht: Necromancers komen mogelijk naar Diablo III

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Gerucht: Necromancers komen mogelijk naar Diablo III

Diablo III artwork met daarop een necromancer is even snel van de website Blizzard Gear verdwenen als deze erop is gezet. De afbeelding is door een oplettende persoon echter elders geüpload, waardoor we alsnog het fraaie plaatje dat naar een nieuwe Diablo III class hint kunnen bekijken.

De afbeelding is geüpload op de Blizzard Gear-website en daarna snel weer verwijderd, maar vervolgens verscheen het artwork op imgur. Of het daadwerkelijk een nieuwe class in Diablo III gaat worden, blijft natuurlijk de vraag.

In de afbeelding staat niets over Diablo III, de titel van het artwork verwijst enkel naar necromancer en in de hoek van het werk is de handtekening te zien van een van de art directors van Blizzard. Volgend weekend vindt Blizzcon plaats. Het kan dus zo zijn dat de per ongeluk geplaatste artwork daar iets mee te maken heeft en we een aankondiging voor een van de games kunnen verwachten met de necromancer in de hoofdrol.

Diablo is de voor de hand liggende franchise als het gaat om necromancers voor Blizzard. Diablo II had een necromancer class, met de welbekende summon spells en de bone-wall spreuk waarmee je vriend en vijand lekker in de weg kon zitten.