Gerucht: maakt Nintendo een Pokémon Handheld?

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Gerucht: maakt Nintendo een Pokémon Handheld?

We weten allemaal dat Pokémon nog steeds enorm groot is. Het aantal mensen dat bijvoorbeeld de Twitch plays Pokémon bekeek was gigantisch. En ook de algemene Pokémon fan is niet weg te slaan van deze beestjes in bolletjes. Een nieuw patent, aangevraagd door Nintendo samen met The Pokémon Company en Ambrella, geven de indruk dat deze bedrijven bezig zijn met een handheld.

Niet zomaar een normale Nintendo handheld, maar een specifieke Pokémon-handheld zelfs! Deze zak computer zal “figurines” gebruiken. Denk hierbij aan Nintendo’s eigen Amibo. Ook zullen smartcards je helpen een Pokémon-meester te worden.

Het patent was al in maart aangevraagd, maar is nu pas gepubliceerd door het United States Patent and Trademark Office. Wellicht fantastisch nieuws voor de Pokémon fan dus. Met meer dan 700 Pokémon, is er dus enorm veel potentie voor een handheld die ook figurines gebruikt. Dan kun je dus niet alleen kaarten in je huis hebben maar ook nog eens heel veel poppetjes! Hieronder kun je alvast een tekening van het patent bedenken pokemon-handheldpng-3a4b96