Gerucht: Krijgt Mortal Kombat X “Story DLC”?

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Gerucht: Krijgt Mortal Kombat X “Story DLC”?

De meeste geruchten omtrent een game circuleren meestal op het internet voordat een game uit gaat komen, maar Netherrealms’ Ed Boon lijkt met een tweet de geruchtenmachine van Mortal Kombat X weer aan te hebben geslingerd.

Het gaat om de volgende tweet van de heer Boon:

Uiteraard is dit totaal geen bevestiging van een aankomend DLC pakket, maar Boon staat erom bekend dat hij graag een tipje van de sluier oplicht. Onwelkom zou de uitbreiding overigens niet zijn gezien de story-modus van Mortal Kombat X vol zit met bekende gezichten waar spelers helaas niet mee kunnen spelen op dit moment. Welke dat zijn gaan we om spoilers te voorkomen niet vermelden, maar het feit dat deze personages niet terug te vinden waren in het rooster was voor vele die-hard Mortal Kombat fans een teleurstellende. Misschien dat Netherrealm Studios daarom toch zichzelf eens achter de oren heeft gekrabt.

Het is wel waard om even te vermelden dat modders  enkele van deze NPC’s speelbaar hebben gekregen in de pc-versie. Zelfs de speciale moves van deze characters heeft men werkende gekregen. Al met al toch iets wat de echte fan van het eerste uur een beetje hoop zal geven. Tot het moment dat men definitief uitsluitsel geeft blijft het verhaal “Story Pack” een gerucht, maar wij van Pixel Vault houden dit gerucht uiteraard goed in de gaten.