Gerucht: Gratis games in april met Gold-abonnement mogelijk bekendgemaakt

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Gerucht: Gratis games in april met Gold-abonnement mogelijk bekendgemaakt

Het is een oplettende Twitter-gebruiker vandaag opgevallen dat het officiële account van Xbox Oostenrijk mogelijk de nieuwe gratis games voor april heeft aangekondigd. Of de genoemde games werkelijk de games voor april worden, zien we waarschijnlijk eind deze week.

Xbox Oostenrijk heeft Twitter een afbeelding gedeeld waarin de games voor april worden aangekondigd, zo lijkt het althans volgens deze Twitter-gebruiker. Het gaat hier om Ryse: Son of Rome en The Walking Dead voor de Xbox one. Darksiders en Assassin’s Creed Revelations zullen gratis zijn voor de Xbox 360.

De tweet van Xbox Oostenrijk is niet meer te vinden in de tijdlijn van het bedrijf zelf. Ook de gegeven link in de afbeelding van de tweet betreft de gewone webpagina van het Duitstalige Games with gold-systeem. Op die pagina is op dit moment geen additionele informatie te vinden over mogelijke games in april. Of het hier gaat om een foutje van Xbox Oostenrijk of dat een fan enthousiast aan het photoshoppen is geweest, is op dit moment nog niet duidelijk.

Update 23-03-2017: Later in de dag werden deze games officieel bevestigd als de Games with Gold van de maand april, zoals te zien is op de officiële Xbox website.