Gerucht: Diablo 3 en Fortnite naar de Nintendo Switch

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Gerucht: Diablo 3 en Fortnite naar de Nintendo Switch

Skyrim, Dark Souls, Wolfenstein II: de ene na de andere grote titel vindt zijn weg naar de Nintendo Switch. Het succes van de hybride console van Nintendo is allerminst onopgemerkt voorbij gegaan. Als we de geruchten mogen geloven, zijn er op dit moment wederom twee grote titels onderweg naar de Switch, namelijk Diablo 3 en Fortnite.

De geruchten over Switch-versies van Diablo 3 en Fortnite komen van gamejournalist Marcus Sellars. Volgens Sellars werkt Blizzard op dit moment aan een Nintendo Switch-versie van Diablo 3. De game zou begin 2019 moeten verschijnen en Blizzard zou lokale multiplayer met verschillende exemplaren van de Switch willen ondersteunen. Sellars laat dit weten via de onderstaande tweet:

Daarnaast claimt Sellars dat Epic Games werkt aan een Switch-versie van Fortnite. Hij geeft daarbij echter zelf ook aan dat hier sprake is van een gerucht, omdat een en ander nog niet bevestigd is. Fortnite zou ergens in augustus of september van dit jaar op de Switch moeten verschijnen. Het gerucht over Fortnite deelde Sellars mede middels de onderstaande, bondige tweet: