Gerucht: deze week meer info over Project Scorpio

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Gerucht: deze week meer info over Project Scorpio

Deze week zullen we meer horen over Project Scorpio. Althans, zo gaan de nieuwste geruchten. Windows Central heeft dit gerucht de wereld in geholpen door te vermelden dat deze week ‘een grote website’ meer informatie zal gaan onthullen over het nieuwste project van Microsoft.

Windows Central geeft te kennen dat zij de specificaties van Project Scorpio al hebben gehoord, maar dat er deze week meer nieuws wereldkundig wordt gemaakt. Ze zeggen zelf in hun bericht dat de kans groot is dat dit donderdag zal zijn, maar dat valt nu nog met een korrel zout te nemen. De website noemt wel een aantal dingen die zij hebben meegekregen over het product. Zo zou het geheugen veranderen van een ESRAM-geheugen, dat in de huidige Xbox One zit, naar 12GB GDDR5-geheugen.

Ook zou de console een zeer compact design moeten hebben en gaat deze 4K ondersteunen. Om deze 4K-capaciteiten te laten zien, is de kans groot dat Forza 7 aan zal worden gekondigd door het bedrijf. Hoeveel er waar is van dit gerucht valt nog niet te zeggen. We zullen deze week af moeten wachten. Mocht er meer bekendgemaakt worden, kun je dat natuurlijk lezen op Pixel Vault.