Gerucht: ‘Capcom onthult grote game voor PS4 op E3’

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Gerucht: ‘Capcom onthult grote game voor PS4 op E3’

Volgens een aantal geruchten uit Japan is Capcom van plan om een “major game” tijdens de E3 te onthullen die exclusief voor de PlayStation 4 zal verschijnen.

Je weet dat de E3 om de hoek komt kijken als er regelmatig wilde geruchten verschijnen, al heeft dit gerucht de potentie om waar te zijn. In een artikel op de website van een invloedrijke Japanse economisch-nieuws-krant wordt beschreven dat Capcom van plan is om een grote game te onthullen op de E3 en dat men verwacht dat het Resident Evil 7 zal zijn. De reden dat men dit denkt is omdat in het artikel wordt geschreven dat Capcom hoopt meer exemplaren van deze game te verkopen dan zijn voorganger die “maar” 5,6 miljoen exemplaren verkocht. En laat dat nou net het verkochte aantal van Resident Evil 6 zijn.

Ook schrijft het artikel dat de game alleen op de PlayStation 4 zal verschijnen, waardoor men dacht dat de nieuwe Resident Evil exclusief zou zijn voor Sony’s console. Dat de game exclusief zal verschijnen voor de PlayStation 4 kan ook betekenen dat het simpelweg gaat over Deep Down: de complete versie van de demo die vorig jaar in februari werd getoond tijdens de PlayStation 4 onthulling. Niet alleen dat; Sony is zo groot dat de meeste Japanse media niet eens erkennen dat de game ook zou kunnen verschijnen voor PC en/of Xbox One.