Gerucht: Call of Duty: Modern Warfare Remastered verschijnt deze maand

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Gerucht: Call of Duty: Modern Warfare Remastered verschijnt deze maand

Call of Duty: Modern Warfare Remastered verscheen vorig jaar al als extra bij Call of Duty: Infinite Warfare. Volgens de geruchten zou de remaster van Call of Duty 4: Modern Warfare later deze maand als stand-alone titel verschijnen.

De geruchten over de stand-alone versie van Call of Duty: Modern Warfare Remastered komen van de website Charlie Intel. De website heeft van een tipgever afbeeldingen van het hoesje en van de prijskaart in een schap van de Target gekregen.

De prijskaart toont een prijs van 39,99 dollar en de hoes is van de PlayStation 4-versie van het spel. De originele Modern Warfare kwam in 2007 uit voor de pc, Playstation 3 en Xbox 360. Naar verwachting zal de remaster daarom ook verschijnen voor de pc en de Xbox One.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered verscheen vorig jaar al als onderdeel van Call of Duty: Infinite Warfare. Activision gaf toentertijd aan dat de game niet los verkrijgbaar zou worden. Volgens de informatie zou de game op 27 juni in de schappen moeten liggen.