Gerucht: Brigitte Lindholm mogelijk nieuwe speelbare Overwatch-held

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Gerucht: Brigitte Lindholm mogelijk nieuwe speelbare Overwatch-held

Blizzard mag ons graag teasen als het gaat om nieuwe helden voor Overwatch. Zo plaatsten ze vorige week een Twitterbericht waarin ze hints geven naar niemand minder dan Brigitte Lindholm, de dochter van Torbjörn. Zij is mogelijk het volgende, nieuwe personage dat we kunnen spelen in Overwatch.

Vorige week stuurde Blizzard al een cryptische tweet de wereld in, waarin ze spraken over operatie White Dome. Over dit evenement met Tobjörn en Reinhardt in de hoofdrol is nu een brief verschenen op de lorepagina van Overwatch. Hierin schrijft Tobjörn naar zijn vrouw over zijn situatie in het ziekenhuis en beschrijft hij een woordenwisseling tussen hem en Reinhardt. Lang verhaal kort: Reinhardt mag hun ongeboren dochter een naam geven en wordt tevens haar peetvader.

Het feit dat Blizzard het verhaal rondom Brigitte uitbreidt, doet vermoeden dat zij binnenkort een grotere rol mag gaan spelen binnen Overwatch. Dit ook in lijn met haar korte verschijning in de korte geanimeerde film Honor and Glory. Brigitte Lindholm zou het zevenentwintigste speelbare personage in Overwatch worden.

Moira is momenteel de nieuwste speelbare heldin in Overwatch, zij is sinds november vorig jaar speelbaar.