Gerucht: Beyond Good and Evil 2 een jaar exclusief voor Nintendo Switch

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Gerucht: Beyond Good and Evil 2 een jaar exclusief voor Nintendo Switch

De geruchtenmolen draait op volle toeren nu de persconferentie van Nintendo over haar nieuwste console voor de deur staat. Over een week weten we precies wat we kunnen verwachten van de Nintendo Switch, maar er is een opvallend gerucht op Twitter verschenen waarin wordt beweerd dat Beyond Good and Evil 2 voor 12 maanden exclusief op de Switch zal verschijnen.

Volgens gamejournalist Laura Kate Dale is Beyond Good and Evil 2 in ontwikkeling onder de codenaam ‘Odyssey’. Over wanneer de game klaar moet zijn is geen woord gerept, maar zodra de game uitkomt zal deze 12 maanden exclusief op de Switch te spelen zijn. Zowel de retail als de digitale kopieën zullen alleen te koop zijn voor de nieuwe console van Nintendo. Een jaar later zal project Odyssey digitaal te verkrijgen zijn op de PlayStation 4 en Xbox One.

Het blijft natuurlijk een gerucht, maar Laura Kate Dale heeft het al vaak bij het juiste eind gehad. Vooral details rond de Nintendo Switch, die toen nog NX heette, waren al maanden van tevoren door haar bekendgemaakt. Of ze het deze keer weer goed heeft zien we waarschijnlijk op 13 januari als Nintendo haar persconferentie over de Switch geeft.