Gerucht: Assassin’s Creed Odyssey gelekt via sleutelhanger

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Gerucht: Assassin’s Creed Odyssey gelekt via sleutelhanger

Vorig jaar werd de nieuwe Assassin’s Creed vlak voor E3 gelekt via een t-shirt. Precies een jaar later lijkt het er op dat er wederom een nieuwe Assassin’s Creed-game gelekt is door middel van merchandise. Ditmaal gaat het om een sleutelhanger in een verpakking waarop de titel Assassin’s Creed Odyssey te lezen is.

De afbeelding van de Assassin’s Creed Odyssey sleutelhanger is afkomstig van de Franse site jeuxvideo-live. De site citeert als bron de anonieme gebruiker Arcticblue, die aangeeft dat het hier inderdaad om de opvolger van Assassin’s Creed Origins gaat. Of deze bron ook echt betrouwbaar is, zal waarschijnlijk op de E3-persconferentie van Ubisoft moeten blijken.

Assassin's Creed Odyssey 
 Pixel Vault

Hoewel er naast de afbeelding nog geen informatie over de game bekend is, suggereren de titel en de afbeelding van een helm dat we in Assassin’s Creed Odyssey wel eens af zouden kunnen reizen naar het oude Griekenland. De situatie doet sterk denken aan die van vorig jaar, toen Assassin’s Creed Origins hoofdpersonage Ba’Yek vlak voor de E3 te zien was op een t-shirt van Gamestop.