Generation Zero verschijnt op 26 maart

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Generation Zero verschijnt op 26 maart

In Generation Zero hebben de robots het voor het zeggen en binnenkort kunnen ze ook bij ons thuis dingen bepalen, gezien de game een releasedatum heeft. Dit maakte Zweeds ontwikkelaar en uitgever Avalanche Studios namelijk bekend via het officiële Twitterkanaal van de game. 

In de tweet staat dat deze futuristische, open wereld game op 26 maart verschijnt voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Vervolgens vertelt de maker ons dat het vooruitbestellen van deze game nu mogelijk is. Dit inclusief de collector’s editie van deze titel. Mensen die nu vooruitbestellen krijgen bij de release het Radical Vanity-pakket. Hierin zitten twaalf aanpassingenopties. Door deze opties kunnen we onze personages in een eighties-jasje steken.

Generation Zero is een open-wereld-shooter die zich afspeelt in een alternatieve versie van het Zweden van de jaren 80. Daar hebben robots op een korte tijd het hele land overgenomen. Daarom krijgen spelers vervolgens de taak om terug te vechten en de machines uiteindelijk voorgoed te verslaan.